Obalované palačinky s uzeným masem

Palačinky plněné uzeným masem s vejci, osmažené v klasickém „trojobalu“ – hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.

Suroviny na palačinky:

  • 1 vejce
  • 1 dcl mléka
  • 50 g hrubé mouky
  • sůl
  • olej na smažení

Suroviny na náplň:

  • 120 g uvařeného uzeného masa
  • 1 vejce
  • mletý černý pepř

Suroviny na obalení:

  • vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka

Příprava palačinek:

Mléko, vejce, sůl a mouku vymícháme (popř. šleháme) do hladka. Na rozpáleném oleji usmažíme palačinky. Naplníme připravenou náplní, stočíme, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

Příprava masové náplně:

Uvařené uzené maso pokrájíme na drobno, rozmícháme ve vejci a opepříme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *